1e Walk of Inspiration van startVerslag sponsorwandeltocht door de Negev

Dag 1

Het is zo ver

De 1e Walk of Inspiration is van start gegaan. Gisteren kwamen alle participanten vanuit heel Europa bijeen in Yeroham. In het enige hotel en restaurant in het stadje genoten ze van een lekker diner waarna de burgermeester van Yeroham wat kwam vertellen over zijn stad in de woestijn.

Elke dag geven we een kort verslag over de walk, dus blijf ons volgen, hier en op ons Facebook. Ook wordt er een blog bijgehouden door Joanna Nihom vanuit Christenen voor Israel, "Vijf dagen door de woestijn".

Dag 2

Het echte lopen is begonnen.

Vandaag om 7.00 uur gaan de wandelaars van start met de 13 km wandeling van Ein Yorkam (een prachtige bron in de woestijn) door de kloof van de Palmach Springs. 's Middags bezoeken ze ook het Vidor Visitor Center, een agrarisch centrum in de Arava.

Wauw wat een prachtige omgeving! Door kloven, canyons en paden, langs rotsen en kraters. Fantastisch om doorheen te lopen. Er werd ook behoorlijk geklommen, wat een hoogte en wat een bijzonder uitzicht. De deelnemers van de Walk of Inspiration hebben hun eerste dag erop zitten.

Dag 3 en 4

Prachtige foto's van de Negev woestijn. Door de kraters en langs de rotsformaties in de krater en weer omhoog. Wat een prachtig uitzicht. Ook nog het Youth Future project bezocht in Yeroham. Het was heel bijzonder om te zien hoeveel goed werk daar werd gedaan. Erez gaf aan dat hij trots is om daar een onderdeel van te zijn. Samen zijn we sterk. Verder werd het graf van Ben Gurion in Sde Boker bezocht en sloten ze de derde dag af met een authentiek bedoeïen diner.

Dag 5

Ze hebben het geklaard! Ze hebben geklommen en gezweet, gelopen en overwonnen, het was niet altijd gemakkelijk, maar zo de moeite waard. Ook de 'camel ride' was een heel avontuur op zich. De eerste Walk of Inspiration is voltooid. Wat een bijzondere reis, een fantastische ervaring volgens de verschillende participanten. Op naar de Walk of Inspiration 2017!

Van de Dode zee naar Jerusalem

Een woord van dank

We zijn enorm trots op de lopers van de Walk of Inspiration! Zij hebben gezamenlijk meer dan €50.000 opgehaald voor de kinderen van Youth Futures. Hiermee kunnen 70 kinderen 1 jaar begeleid worden door een personal coach. ENORM BEDANKT!