Avond met Isa en MedinaWomen`s Division bijeenkomst

Op 4 februari heeft de Women’s Division een leuke avond met Isa Hoes en Medina Schuurman gehad. Isa en Medina streven ernaar taboes rond de overgang te doorbreken. Zij schreven een boek (Te lijf: de kunst van het mooi ouder worden) hierover nadat zij daar onderzoek onder vrouwen naar gedaan hadden. Aangezien zij zelf ook behoren tot de leeftijdscatagorie van vrouwen in de overgang leek het ze interessant om hier meer over te weten. De overgang lijkt nog zo'n taboe te zijn voor velen terwijl elke vrouw er doorheen gaat.

Tijdens de avond kregen wij nuttige tips en interessante verhalen te horen die veel vrouwen de ogen deed openen en herkenbaar voorkwamen.

Tevens hebben we afscheid genomen van Carla Aronson–Assine als voorzitster van de WD en heeft ze het stokje overgedragen aan Sacha Jowell–Joseph. De opbrengsten van deze avond kwamen ten goede aan Orr Shalom.

Vijenfijtig vrouwen kwamen naar de huiskamerbijeenkomst. Het was een gezellige en interessante avond geworden waarbij men ook persoonlijk vragen kon stellen aan Isa en Medina. Onderstaand vindt u een overzicht van de avond en wij bedanken de gastvrouw voor het openstellen van haar huis.