FUN Fundraising DayJongeren fundraising dag

13 september 2020 

Vrijwilligers event, fundraising en borrel - Amstelveen

Op 13 september 2020 verenigen we ons wereldwijd voor een driedaags fondsenwervend evenement ter ondersteuning van ouderen in Israël

Ouderen zoals Eli. Eli is een van de 193.800 overlevenden van de Holocaust generatie die nog leeft. Hij  leefde onder de armoedegrens, maar heeft via het Amigour / CIA al eerder een plek gekregen in een tehuis voor ouderen en holocaustoverlevenden. Dit is nu zijn thuis, hier kan hij zijn laatste jaren verblijven. 

Om meer ouderen te helpen, zeker in verband met de eenzaamheid van ouderen veroorzaakt door Corona, organiseert de Collectieve Israël Actie op 13 september de FUN Fundraising Day. Dit is een dag waarop jongeren samen de achterban van de CIA bellen en vragen om hun extra steun. Zo willen we samen met hen een nieuw huis voor holocaustoverlevenden en ouderen bouwen in Be'er Sheva. Doe jij mee?

Praktische informatie

Datum: zondag 13 september 2020 
Locatie: MSpace Amstelveen
Tijd: 13.30 inloop - borrel 16.30 uur
Project: huis voor holocaustoverlevenden in Be'er Sheva
Doel wereldwijd: EUR 1 miljoen 
Waar: 12 landen
Doel directe fondsenwerving CIA Nederland: EUR 100.000

In het  teken van Rosj Hasjana werken we samen tijdens dit fantastische event. Voor het bellen van onze donateurs vragen wij jongeren tussen de 18 en 35 jaar. Van 14.00 tot 17.00 uur wordt er gebeld, waarbij de bellers aan tafels worden ingedeeld. Vriendengroepen & teams kunnen zich ook opgeven.

Doel is dat elke beller 20 donateurs belt en minimaal 250 euro ophaalt. Want met 250 euro financier je 10 stenen. En zo komen we met 100 bellers op 1000 stenen voor het Be'er Sheva ouderen tehuis. (Euro 25.000). Iedereen krijgt een instructiekaart en donateurs gegevens. Iedereen belt met zijn/haar eigen telefoon. Donateurs kunnen kiezen uit ‘stenen’ van brons, zilver, goud en platinum. 

Het gehele evenement wordt georganiseerd in lijn met de RIVM-richtlijnen. Voor koffie en thee wordt gezorgd. We eindigen met een traditionele borrel. Het wordt een leuke dag, waarbij we elkaar allemaal weer ontmoeten. En de meest succesvolle beller, wint een trip naar Israel.  

Namens het hele CIA campagne team: Carla, Sacha, Sandra, Harmen, Simone, Romy, Michel, Sharon, Kaat en Yossi.