Hulp nodig voor Zuid IsraelDoneer nu

Opnieuw ligt Zuid Israel onder vuur vanuit Gaza.….. raketten afgevuurd met doden en gewonden tot gevolg.

Vandaag ging in Nederland het luchtalarm af, gelukkig is het maar een test-alarm.
In Israel betekent het echter dat je een paar seconden de tijd hebt om dekking te zoeken voor raketten afgevuurd door terreurgroepen in Gaza.

Inmiddels zijn er honderden raketten afgevuurd op dorpen en steden in Israël. Vier doden zijn er te betreuren en vele gewonden. Er is een enorme schade aangericht aan huizen en gebouwen. Zo ook bij de Nederlandse familie Reijnen die kort geleden van Rotterdam naar Israel zijn verhuisd. 

News Update

Tijdens de laatste beschietingen vanuit Gaza is het huis van de Nederlandse familie Reijnen in Nahal Oz vol geraakt door een van de raketten uit Gaza. "Het was enorm schrikken, we hoorden een hele harde knal", zegt Mirjam, moeder van drie kinderen. Hulp kwam gelukkig gelijk". Momenteel verblijven zij bij vrienden in de kibboets, waar zij wonen. "Gelukkig", zegt zij, is er niemand gewond geraakt". Maar van hun huis is niet veel meer over.

Opnieuw hulp nodig voor Zuid Israel

Ondanks het staakt het vuren worden er nog steeds vuurballonnen richting Israel gestuurd. Wij vragen uw hulp voor de slachtoffers en voor de wederopbouw van de getroffen gebieden.

Help ook mee en geef voor de Noodactie raketaanvallen: NL91 INGB 0000 77 77 77 t.n.v. Collectieve Israël Actie o.v.v. Noodactie raketaanvallen of scan onderstaande QR-code en ontvang direct een tikkie op uw mobiel.