Nieuwe directeurPersbericht

Met ingang van 1 januari 2020 is Kaat Burbidge de nieuwe directeur van de Stichting Collectieve Israël Actie (CIA). Zij volgt Mirjam Schipper op, die na 20 jaar bij de CIA gewerkt te hebben, met pensioen gaat. Kaat is een NGO specialiste en vooral een fondsenwerver, die zowel binnen de particuliere als institutionele markt ruime ervaring heeft. Zij heeft dan ook een groot netwerk binnen institutionele fondsen.

Kaat woont in Amersfoort, is getrouwd en heeft 2 kinderen. De nieuwe directeur zal fulltime werken bij de CIA en zal zich vooral richten op fondsenwerving en de praktische uitvoering van de strategie, die door het bestuur ontwikkeld wordt.

De Collectieve Israël Actie (israelactie.nl) stelt zich ten doel het dagelijks leven van alle kansarme en kwetsbare bevolkingsgroepen in Israël te verbeteren, ongeacht hun achtergrond.

Door middel van fondsenwerving voor zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde projecten helpt zij bij het realiseren van een noodzakelijk en toekomstbestendig verschil in het leven van inwoners van Israël.

Sinds 1 januari 2019 is Rob Voet de voorzitter van het bestuur van de CIA en terzelfder tijd begon ook Yossi Koren als afgevaardigde (sjaliach) van ‘Keren Hayesod’ bij de CIA.