Reunie Walk 2018Lopen door de middle of no where

Op de afsluitavond van Walk Israel 2018 kwamen 2 deelnemers met het idee een reünie Walk 2018 te organiseren. En die kwam er! Op 7 april, een stralende zondag ontmoetten we elkaar voor de pont van Tiengemeten. Hoe leuk om elkaar weer te zien en een dag met elkaar op te trekken! We stapten op de pont en voeren over naar het eiland Tiengemeten, voor de meesten nog onbekend gebied.                                                                                 

Lopen door de middle of no where

We begonnen met een kop koffie en een streekkoek van de bakker, het zogeheten ‘Tientje’ die verwijst naar de oorsprong van de naam Tiengemeten. Daarna begonnen we onze wandeling door het gebied dat ‘’Weelde’’ genoemd wordt en werd er gezellig met elkaar bijgepraat. Wat een heerlijk weer hadden we erbij! De natuur waar we in wandelden deed sommigen van ons met een beetje fantasie terugdenken aan de Hula-vallei. Alleen deze keer geen kraanvogels maar zwanen en andere vogels. We kwamen een heel aantal imposante Schotse Hooglanders tegen die ons blijkbaar ook wel interessant vonden en graag met ons op de foto gingen. We hadden een aardig wandeltempo waardoor we tijd en gelegenheid kregen een kijkje in het Rien Poortvliet museum te nemen.

Reünie Walk 2018 was een fijn weerzien

Daarna werden we door Piet met de huifkar naar de Herberg aan de andere kant van het eiland gebracht waar we met elkaar van een lunch genoten. Vanaf daar wandelden we een mooie route over het eiland terug naar de pont waar we na een heerlijke dag met elkaar afscheid namen. Het was een fijn weerzien en ik kijk alweer uit naar de volgende wandeling! De Walk Israel 2019 naar Haifa!!

tekst Darinde Derde en foto Sandra Bahary (deelnemers Walk 2018)