Succesvol kick-off event Business Club 2.0

Afgelopen donderdag vond het kick-off event van de Business Club plaats in Merkspace Amstelveen. We hadden een topprogramma met Javier Guzman en een whisky proeverij, het was heerlijk weer en er waren een aantal nieuwe deelnemers.

De avond begon met goede comedy met rake grappen door Javier Guzman, vervolgens werd er een introductie gegeven door de heren van Bresser & Timmer, importeur van de Israëlische whisky van Milk & Honey. Het is de eerste whisky die in Israël gedistilleerd wordt en volgens de aanwezige kenners is het een bijzonder goede whisky. Later op de avond werd een aantal flessen verloot onder de donateurs, maar voor sommigen was dat niet voldoende, die begonnen te bieden op de fles! Bedankt daarvoor!

Wij bedanken ook alle sponsors van de avond, Javier Guzman, Bresser & Timmer en H'Baron.

Netwerkavond voor NET@

Tijdens de avond hebben wij geld opgehaald voor ons project NET@. We danken onze donateurs voor hun bijdrage voor dit bijzondere project dat achtergestelde kinderen een kans geeft een IT- diploma te behalen. Onder het genot van een hapje (H'Baron) en een drankje werd er druk genetwerkt, al met al was het een zeer geslaagde avond.

Hieronder een indruk van de avond, met dank aan Sandra Bahary voor de mooie foto's.