Van geven wordt je nooit armInterview Sacha Joseph

In februari 2019 trad Sacha Joseph aan als voorzitter van de CIA Women’s Division. De Women’s Division heeft haar aandacht dit jaar gevestigd op het steunen van het Bar/Bat mitswa project.

“Als grafisch ontwerper en als evenementenorganisator bedenk ik vernieuwende concepten om met oneindig veel positieve energie te werken aan het inzamelen van fondsen voor de mensen in Israël die afhankelijk zijn van onze steun”, vertelt Sacha ons.

“Het brengen van een wij-gevoel, het organiseren van laagdrempelige bijeenkomsten en het benaderen van eenieder die het geven net zo belangrijk vindt als ik, geeft ons met elkaar de positieve vibe die Israël te allen tijde kan gebruiken.

Israël geeft ons zoveel hiervoor terug! Het is mijn persoonlijke overtuiging dat we niet alleen moeten profiteren van het lekkere strand, de zon en het eten, maar dat we nooit moeten vergeten dat er zovelen zijn die daar vechten voor hun bestaan.

Ik organiseer vele bar en bat mitswa’s. Daarom is het voor mij een hele natuurlijke keuze om juist dit project voor de CIA op te pakken. Het feit dat duizenden kinderen in Israël niet de ouders hebben met het financiële vermogen om deze mijlpaal in hun leven te kunnen realiseren, heeft mij ten doel gesteld zeker 100 kinderen met uw hulp financieel te steunen.

”Het geven zit in mijn DNA"

“Ik vind het enorm leuk om nieuwe vrouwen te mogen verwelkomen als lid van de Women’s Division en wij hopen u te inspireren om deze kinderen een mooie ervaring te bieden. Voor mij zit het geven in mijn DNA, en zoals ik van huis uit heb meegekregen: van geven word je nooit arm.”

Meer informatie: www.israelactie.nl/special/womens-division

Download de pdf van het interview.