Wij helpen EliSAVE THE DATE

Collectieve Israël Actie (CIA) streeft ernaar het dagelijks leven voor alle kwetsbare bevolkingsgroepen in Israël te verbeteren. Daarnaast is het ons doel om mensen binnen én buiten onze gemeenschap te verbinden, los van een ieders politieke voorkeur, achtergrond, generatie etc. Deze verbinding draagt bij aan een duurzaam Israel.

Betaalbare woningen voor holocaust overlevenden

In het komende kwartaal van dit jaar, zoeken Kaat, Sharon, Yossi, Sacha en iedereen die bij de CIA werkt of vrijwilliger is, daarom bewust die verbinding. We doen dit - samen met onze partners - voor een speciale generatie. Met de campagne 'Wij helpen Eli. Jij ook?' zetten wij ons in voor de overlevenden van de Holocaust, zowel in Nederland als in Israel. In Nederland verbinden we hen met onze jongere generatie. We doen dit door het organiseren van drie bijzondere evenementen, waarbij de fondsen die worden geworven ten goede komen aan de bouw van een nieuw Amigourhuis in Be'er Sheva met betaalbare woningen voor armlastige ouderen en holocaust overlevenden.

Met deze campagne willen we laten zien dat iedereen echt iets kan betekenen voor een ander. Voor echte mensen, dichtbij of ver weg. Als vrijwilliger, donateur of partner, help je niet alleen Eli, maar nog veel meer mensen in vergelijkbare omstandigheden. Dat is belangrijk, zeker nu, omdat veel ouderen geïsoleerd raken door het coronavirus. Help hen, zodat zij niet in eenzaamheid hun laatste dagen slijten. Het is de laatste kans om iets te doen voor een generatie die er straks niet meer is. Lees meer >>

Noteer daarom alvast in je agenda:

  • zondag 13 september - Fun Fundraising Day
  • zondag 18 oktober - Verhalen van Toen naar Nu
  • november/december - J-IDFA

Doe jij mee?

Namens het hele CIA-team en het bestuur: Kaat, Sharon, Amber, Simone, Michel, Jacob, Jan, Carelli, Carla, Romy, Sacha, Sandra en Yossi.