Doneer met een certificaatPERSOONLIJK CADEAU EN DONATIE TEGELIJK

Geef een certificaat cadeau en steun onze projecten in Israël.

Doneer met een certificaat. Wilt u eens wat anders geven dan een bloemetje of een fles wijn? Geef dan een certificaat cadeau.  Al voor € 18 per certificaat steunt u een van onze projecten en heeft u meteen een originele gift tijdens de Joodse feestdagen, voor de jarige of de bar- of batmitswa jongen of meisje.

PESACH CERTIFICAAT

Een mooi gebaar om cadeau te geven voor Pesach. Met een certificaat van de Collectieve Israel Actie steunt u onze projecten al vanaf 18 euro.

18,- BESTELLEN

ROSJ HASJANA CERTIFICAAT

Geef een gift certificaat cadeau i.p.v bloemen

Wens familie en vrienden ‘Sjana Tova’ met een gift certificaat in de vorm van een mooie wenskaart. Deze persoonlijke nieuwjaarswens kunt u vanaf € 18 door ons laten versturen. Hiermee steunt u een van onze projecten of een project in Israël naar keuze. U kunt vanaf heden uw Rosj Hasjana certificaten ook bestellen via 
020 6448429

 

18,- BESTELLEN

CHANOEKA CERTIFICAAT

Bezorg een kind een goede chanoeka

Wens vrienden en familie Chanoeka Sameach met een gift certificaat in de vorm van een mooie wenskaart.
Deze persoonlijke Chanoekawens kunt u vanaf € 18 laten versturen. De opbrengst komt ten gunste van Youth Futures, hiermee helpt u een kind aan een personal coach voor een week. De coaches van Youth Futures begeleiden kansarme kinderen om hun sociale en educatieve achterstand aan te pakken en het zelfvertrouwen van het kind te versterken.

18,- BESTELLEN

PROJECT CERTIFICAAT

Met dit certificaat doet u een donatie cadeau voor een project naar keuze voor elke gelegenheid.

 

18,- BESTELLEN

BATMITSWA CERTIFICAAT

Geef een Batmitswa een bijzonder cadeau met dit symbolische certificaat. U ondersteunt met uw bestelling altijd een van onze projecten in Israël. Een certificaat is te bestellen vanaf 18 euro, een groter bedrag is meer dan welkom.

18,- BESTELLEN

BARMITSWA CERTIFICAAT

Geef een Barmitswa een bijzonder cadeau met dit symbolische certificaat. U ondersteunt met uw bestelling altijd een van onze projecten in Israël. Een certificaat is te bestellen vanaf 18 euro, een groter bedrag is meer dan welkom.

18,- BESTELLEN