Goede doelen in IsraelHebben uw steun nodig!

Stichting Collectieve Israël Actie (CIA) werft fondsen voor goede doelen in Israël. Deze doelen zijn zorgvuldig geselecteerd door Keren Hayesod, de partnerorganisatie van de CIA in Israël.

Humanitaire goede doelen in Israel

De CIA streeft ernaar het dagelijks leven in Israël te verbeteren voor alle kansarme en kwetsbare bevolkingsgroepen, ongeacht hun achtergrond en religie. Wij realiseren dit door achtergestelde jeugd een toekomstperspectief te bieden en zwakkere gemeenschappen vooruit te helpen.

Via de diverse humanitaire goede doelen in Israel helpt de CIA samen met u bij het realiseren van een positief verschil in het leven van inwoners van Israël.

Steun kinderen in nood

Er is een groep kinderen in Israël dat helaas te maken heeft met slechte leefomstandigheden, mishandeling en of verwaarlozing. Deze kinderen worden onder andere liefdevol opgevangen in tehuizen van Orr Shalom of kunnen naar Jeugddorpen waar ze wonen, leren en wanneer nodig therapie krijgen. Andere kinderen hebben baat bij een personal coach, die ze met hun thuissituatie en op school begeleid. Door de aandacht en opvang komen veel van deze kinderen uiteindelijk goed terecht in de maatschappij want daar gaat het uiteindelijk om. Door uw hulp kan het tij voor deze kinderen keren.

Armoede en achterstand

Eén op de drie mensen in Israël is arm

Er leven zo'n 2.546.000 arme mensen in Israël, dat is 31,6 % van de totale Israëlische bevolking. U kunt kansarme kinderen en ouderen helpen met het opbouwen van een betere toekomst door onze goede doelen in Israël te steunen.

Steun onze projecten

Bekijk onze goede doelen projecten in Israël en help hen die het hard nodig hebben. Of ga direct naar onze donatiepagina. Samen maken wij Israël sterker!