Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk onze algemene voorwaarden

21 maart 2022

Erik Scherder

Graag nodigen we u uit voor een spetterende avond over vitaal ouder worden op 5 april!

Een uniek fondsenwervend evenement met een interactieve bijeenkomst met professor Erik Scherder over community, actief blijven en samenleven. Dress code: smart casual. De locatie van het evenement is in de omgeving van Schiphol, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op loopafstand van een parkeergarage. Koop hier uw kaartje!

Erik Scherder is een Nederlandse hoogleraar neuropsychologie die verbonden is aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (VU). Hij heeft meerdere boeken geschreven over onder andere de invloed van beweging en muziek op de hersenen en was hij te gast in radio- en tv-programma's in verband met onderwerpen waarin de hersenen centraal stonden.

Deze avond is de aftrap van onze Amigour-campagne. Israëlische ouderen – een aanzienlijk deel bestaat uit immigranten uit de voormalige Sovjet-Unie en overlevenden van de Tweede Wereldoorlog – verdienen het om zorgeloos en samen van het leven te kunnen genieten. Zij hebben recht op een veilige en gerieflijke woning. Op een thuis, een plek waar ze geaccepteerd en gezien worden. Veel ouderen kunnen zich zo’n woonomgeving niet veroorloven. Amigour helpt, door huizen te bouwen en daarmee te zorgen voor zelfstandige, betaalbare huisvesting. Israëlactie bouwt mee!