JUBILEUMGIFTVRAAG EEN GIFT IN PLAATS VAN EEN CADEAU

Heeft u binnenkort een jubileum of een bijzondere verjaardag en heeft u alles al? Vraag een jubileumgift aan uw gasten en help tijdens deze speciale dag gelijk kansarmen in Israël.

Delen met een goed doel! Hoe werkt het?

Neem contact met ons op zodat wij samen met u deze bijzondere actie op kunnen zetten. Wij helpen u graag met:

  • het verzorgen van de (online) uitnodiging
  • het verzamelen van de giften en wij zorgen er voor dat u een lijst met donateurs krijgt

Daarnaast zorgen wij voor:

  • een mooi certificaat
  • het overmaken van het totaal bedrag aan het door u gekozen project

Welke projecten kunt u kiezen?

Bekijk hier onze projecten

U kunt kiezen voor elk project waarbij u hulpbehoevenden in Israël steunt, maar ook een van onze eigen projecten. De Collectieve Israël Actie streeft ernaar het dagelijks leven in Israël te verbeteren voor alle kansarme en kwetsbare bevolkingsgroepen, ongeacht hun achtergrond.

Waarom om een jubileumgift vragen?

Met deze gift helpt u die mensen in Israël die uw steun hard nodig hebben. Of dit nu gaat om kinderen die buiten de maatschappij vallen of ouderen die de tweede wereld oorlog hebben meegemaakt en die nu op straat dreigen te komen.

Vraag uw gasten om een jubileumgift!

Wilt u meer weten? Wilt u deze actie opzetten voor uw verjaardag of jubileum? Neem dan contact op met ons kantoor via info@israelactie.nl of bel 0206448429 dan gaan we graag voor u aan de slag.

Doe ook mee en geef aan hulpbehoevenden in Israël: NL91 INGB 0000 77 77 77 t.n.v. Collectieve Israël Actie o.v.v. jubileumgift ter gelegenheid van [naam jubilaris]

Of help direct via onze donatiepagina