NOODACTIE RAKETAANVALLENNOODHULP VOOR ZUID ISRAEL

De Stichting Collectieve Israël Actie geeft direct financiële support aan de slachtoffers van terrorisme en de huidige raketaanvallen. Steeds meer Israëlisch krijgen met terrorisme te maken en hebben uw hulp en steun nodig in deze moeilijke tijden. Helaas is daarom weer een noodactie raketaanvallen gestart!

Opnieuw ligt Israël onder vuur. Honderden raketten en vliegers met brandbommen zijn vanaf Gaza naar Israël gestuurd. Honderden hectaren land zijn al verbrand en in de as gelegd waardoor lanbouwgrond is verwoest. Mensen moeten dagelijks binnen 15 seconden naar de schuilkelders rennen waardoor hun leven bemoeilijkt wordt. Sommigen slapen met hun kinderen in het trappenhuis. Psychisch trekt dit een zware tol op deze gemeenschappen. Alles wat is opgebouwd wordt afgebrand.

Gewonden moeten verzorgd en deze gemeenschappen moeten het land opnieuw bewerken, huizen weer opbouwen, zijn hun inkomstenbron kwijt en hebben psychische hulp nodig. Dat kost geld.

Maar ook de aanhoudende aanslagen op onschuldige inwoners in Israël is een grote angst voor velen. Of het nu op het werk, naar het werk of in de omgeving van je eigen huis voor de ogen van je kinderen is, de terroristen deinzen voor niets terug.

Het was enorm schrikken

Tijdens de laatste beschietingen vanuit Gaza is het huis van de Nederlandse familie Reijnen in Nahal Oz vol geraakt door een van de raketten uit Gaza. "Het was enorm schrikken, we hoorden een hele harde knal", zegt Mirjam, moeder van drie kinderen. "Hulp kwam gelukkig gelijk". Momenteel verblijven zij bij vrienden in de kibboets, waar zij wonen. "Gelukkig", zegt zij, is er niemand gewond geraakt". Maar van hun huis is niet veel meer over.

Noodactie raketaanvallen Steun de slachtoffers

Opnieuw ligt Zuid Israel onder vuur vanuit Gaza.….. raketten afgevuurd met doden en gewonden tot gevolg. Honderden raketten zijn afgevuurd en nog steeds worden brandbommen richting Israel gestuurd met desastreuse gevolgen.

7.406 gedoneerd
0% € 25.000

Opnieuw hulp nodig voor Zuid israel

Ondanks het staakt het vuren worden er nog steeds vuurballonnen en raketten richting Israel gestuurd. Wij vragen uw hulp voor de slachtoffers en voor de wederopbouw van de getroffen gebieden.

Scan de QR-code hieronder en ontvang direct een tikkie op uw mobiel.

Help ook mee en geef voor de Noodactie raketaanvallen: NL91 INGB 0000 77 77 77 t.n.v. Collectieve Israël Actie o.v.v. Noodactie raketaanvallen

Of help direct via onze donatiepagina