YOUTH FUTURESKINDEREN COACHEN NAAR PERSOONLIJK SUCCES

Ravit en Anat kunnen zich weer concentreren

Ravit (8 jaar) en Anat (9 jaar) zitten op hun jonge leeftijd al in het Youth Futures programma, omdat zij het thuis niet gemakkelijk hebben. Samen met hun coach leren zij te vertrouwen op hun eigen kracht. Door de aandacht van haar coach en met gerichte opdrachten lukt het Ravit om zich beter te concentreren op school en weer tijd te hebben om met haar vriendinnetjes te spelen. Anat is door haar coach geïnspireerd om te gaan tekenen en schilderen, waardoor zij er achter kwam dat ze daar talent voor heeft.

Youth Futures is een sociaal en educatief programma voor kinderen en zorgt voor:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Betere schoolresultaten
  • Voorkomen van risicovol gedrag
  • Verbeterde leefomstandigheden
  • Een toekomstperspectief

Wat doet Youth Futures?

De coaches van Youth Futures begeleiden kansarme kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. Ze werken samen met het gezin, de school en andere professionals om sociale en educatieve achterstand aan te pakken en het zelfvertrouwen van het kind te versterken. De coach stelt na uitgebreide analyse en samen met het netwerk rondom het kind een ontwikkelplan op.

Waarom Youth Futures steunen?

Door intensieve begeleiding van een personal coach krijgen deze kinderen meer vertrouwen in zichzelf. Zij gaan beter presteren op school en ze versterken hun sociale vaardigheden. Hierdoor krijgen zij meer focus en plezier in hun leven en zo blijft risicovol gedrag achterwege. Door de inzet en persoonlijke betrokkenheid van de coaches zien we dat de kinderen zich enorm positief ontwikkelen. Waar ze eerst uitvielen in de maatschappij of soms door slechte familie- omstandigheden sociaal onaanvaardbaar gedrag vertonen, zie je de kinderen opbloeien door de aandacht en liefde van de coaches.

Resultaten van dit project

Sinds 2005 worden jaarlijks zo'n 14.000 kansarme Israëlische kinderen geholpen in 36 locaties verspreid over heel Israël. Veel kinderen gaan na hun middelbare school het leger in en gaan daarna met veel zelfvertrouwen studeren aan de Universiteit. Wat een fantastisch resultaat is. Bekijk het jaarverslag 2016 van Keren Hayesod.

Youth Futures Kinderen coachen naar succes

Door de inzet en persoonlijke betrokkenheid van de coaches zien we dat de kinderen zich enorm positief ontwikkelen. Voor € 60 helpt u een kind 1 maand lang aan een coach. Help Ravit en Anat en al die andere kinderen!

285.551 gedoneerd
0% € 500.000

Hoe kunt u helpen?

Uw steun zorgt voor een beter toekomstperspectief voor deze kinderen. Per jaar kost deelname aan het Youth Future project € 720 per kind.

Uw donatie is een investering in de toekomst van Israël. Doneer nu aan Youth Futures NL91 INGB 0000 77 77 77 t.n.v. Collectieve Israël Actie o.v.v. Youth Futures

Of help direct via onze donatiepagina