Nalaten, is dat iets voor mij?

“Dat is niets voor mij,” horen wij vaak, “zo rijk ben ik niet. Nalaten is toch alleen iets voor mensen met een goedgevulde bankrekening?” Niets is minder waar. U hoeft niet vermogend te zijn om iets moois voor Israel te doen, om bijvoorbeeld een belangrijk project te steunen, ook nadat u niet meer op deze aarde rondloopt. Israel heeft uw blijvende steun nodig. Via de Collectieve Israel Actie kunt u dat eenvoudig regelen.

Meer over Nalaten >>

LEES MEER

NEEM ISRAEL OP IN UW TESTAMENT KUNNEN WIJ IETS VOOR U BETEKENEN?

Notarissen hebben het druk. In deze bijzondere tijden worden veel meer testamenten gemaakt en aangepast. Misschien overweegt ook u om juist nu uw testament op te stellen, maar hebt u eerst nog vragen. Mr. Carelli den Hartog-Kaaij is civiel en notarieel jurist bij onze stichting. Als hoofd Nalatenschappen adviseert zij u graag. Neem direct contact met haar op via carelli@israelactie.nl.

Meer over nalaten >>
 

Louis Polack (1941) is een rasechte Rotterdammer en een succesvol ondernemer. Een deel van zijn geld besteedt hij graag aan projecten van de Collectieve Israël Actie. Ook een deel van zijn erfenis heeft hij voor de CIA bestemd... Lees verder >>