Young CIA

Young CIA is onderdeel van de Collectieve Israel Actie en bestaat uit een groep jongeren die zich inzet voor Israël. Young CIA wil jonge Nederlanders actief betrekken bij het steunen van kansarme jongeren in Israël. Wij doen dit door middel van fondsenwerving.

Voor wie is Young CIA?

Voor iedereen tussen de 20 en 40 jaar die betrokken wil zijn bij het inzamelen van geld voor de projecten die Young CIA steunt. Dit jaar steunt Young CIA Ulpan Etzion. Jouw bijdrage kun je doen door geld te doneren maar ook door actief te zijn. Ook kun je als vrijwilliger in Israel aan het werk.

Het bestuur van Young CIA

Avigal Brillenslijper - Lid

Laura Westera - Lid

Zoe Beesemer - Lid
 

LEES MEER

ULPAN ETZION WIJ HELPEN HEN NU. ZIJ HELPEN ISRAEL IN DE TOEKOMST

Steun hoogopgeleide jongeren om op aliyah (emigratie naar Israël) te gaan en onderdeel te worden van de Israëlische samenleving. Jonge immigranten zijn erg belangrijk voor de verdere opbouw en groei van het land. Aliyah is de levensader van Israël. Lees meer.

STEUN DIT PROJECT

Ulpan Etzion Samen maken we Israel sterker

Stel je voor dat jij zelf besluit om naar Israël te emigreren, dan is alle hulp welkom, toch? Op aliyah gaan kost al snel € 3.530 per persoon.

4.018 gedoneerd
0% € 10.590

ACTUEEL

23 januari 2017Afscheid Chaim

Tijdens een gezellige receptie op zondagavond 22 januari bij Esther’s Cookery nam de CIA afscheid van Chaim Benistant als voorzitter...

LEES MEER

20 juni 2016Community Fun Run Amsterdam

De Community Fun Run was een groot succes. Er waren veel lopers, jong en oud. Er was een fantastische sfeer....

LEES MEER

06 juni 2016Yuval Abramovitz

Afgelopen donderdagavond gaf Yuval Abramovitz, schrijver van 'The List' een inspirerende presentatie aan een select gezelschap. Deel je dromen en maak...

LEES MEER

Volg Young CIA op