YOUTH FUTURESKINDEREN COACHEN NAAR PERSOONLIJK SUCCES

Laat Noa’s dromen uitkomen

Noa heeft een coach van Youth Futures. Noa droomt vaak weg in haar eigen wereld omdat zij het leven moeilijk vindt. Zij droomt er van om later dokter te worden en mensen beter te maken. Noa’s moeder is zeer ernstig ziek en dat geeft veel stress thuis en op school. Zij zorgt voor haar moeder en haar zusje en heeft daardoor weinig tijd voor andere dingen. Gelukkig heeft haar Youth Futures coach een luisterend oor voor haar en helpt zij Noa haar tijd beter in te delen. Zo leert Noa weer te ontspannen en te genieten van haar leven, zodat zij later haar dromen waar kan maken.

Helpt u Danny weer gewoon kind te zijn?

Danny heeft het niet makkelijk. Na de scheiding van zijn ouders nam hij de zorg voor zijn broertjes en zusjes over. Zijn moeder werkt hard om het gezin te onderhouden en de kinderen zijn veel op zichzelf aangewezen. Thuis is Danny de man maar op school gaat het niet goed. Hij kan moeilijk zijn gevoelens uiten en hij kan zich niet goed aanpassen aan zijn leeftijdsgenoten. Zijn Youth Futures coach helpt hem weer aansluiting op school te vinden en zijn resultaten te verbeteren. Zodat hij weer gewoon kind kan zijn.

Wat doet Youth Futures?

De coaches van Youth Futures begeleiden kansarme kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. Ze werken samen met het gezin, de school en andere professionals om sociale en educatieve achterstand aan te pakken en het zelfvertrouwen van het kind te versterken. De coach stelt na uitgebreide analyse en samen met het netwerk rondom het kind een ontwikkelplan op.

Youth Futures is een sociaal en educatief programma voor kinderen en zorgt voor:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Betere schoolresultaten
  • Voorkomen van risicovol gedrag
  • Verbeterde leefomstandigheden
  • Een toekomstperspectief

Waarom Youth Futures steunen?

Door intensieve begeleiding van een personal coach krijgen deze kinderen meer vertrouwen in zichzelf. Zij gaan beter presteren op school en ze versterken hun sociale vaardigheden. Hierdoor krijgen zij meer focus en plezier in hun leven en zo blijft risicovol gedrag achterwege. Door de inzet en persoonlijke betrokkenheid van de coaches zien we dat de kinderen zich enorm positief ontwikkelen. Waar ze eerst uitvielen in de maatschappij of soms door slechte familie- omstandigheden sociaal onaanvaardbaar gedrag vertonen, zie je de kinderen opbloeien door de aandacht en liefde van de coaches.

Resultaten van dit project

Sinds 2006 worden jaarlijks zo'n 14.000 kansarme Israëlische kinderen en hun ouders geholpen in 36 locaties verspreid over heel Israël. Veel kinderen gaan na hun middelbare school het leger in en gaan daarna met veel zelfvertrouwen studeren aan de Universiteit. Wat een fantastisch resultaat is. Bekijk de update 2017/2018 van Keren Hayesod.

Youth Futures Kinderen coachen naar succes

Door de inzet en persoonlijke betrokkenheid van de coaches zien we dat de kinderen zich enorm positief ontwikkelen. Voor € 60 helpt u een kind 1 maand lang aan een coach. Help Noa, Danny en al die andere kinderen!

320.551 gedoneerd
0% € 500.000

Youth Futures Arad

In de stad Arad neemt de armoede toe, mede door de hoge werkeloosheid onder de inwoners. Meer dan een derde van de gezinnen in Arad zijn een ouder gezinnen met meer dan vier kinderen en zijn bekend bij de sociale dienst.

Dit percentage ligt hoger dan het landelijk gemiddelde, waarbij de kinderen uit deze gezinnen een groter risico lopen om te ontaarden en het verkeerde pad op te gaan. Met uw steun en de begeleiding van Youth Futures kan dit voor een groot deel van deze kinderen voorkomen worden.

Hoe kunt u helpen?

Uw steun zorgt voor een beter toekomstperspectief voor deze kinderen. Per jaar kost deelname aan het Youth Future project € 720 per kind.

Uw donatie is een investering in de toekomst van Israël. Doneer nu aan Youth Futures NL91 INGB 0000 77 77 77 t.n.v. Collectieve Israël Actie o.v.v. Youth Futures

Of help direct via onze donatiepagina